Welkom

Welkom op de website van Bas de Boer makelaardij. Voor alle werkzaamheden op het gebied van taxaties en aankoopbegeleiding van uw woning kunt u hier terecht. Bas de Boer is lid van de beroepsvereniging VastgoedPRO en als makelaar ingeschreven in het register van VastgoedCert en dus volledig bevoegd als Register Makelaar Taxateur (RMT). Voor u een goed en vertrouwd gevoel. Voor het verkrijgen van een hypotheek voor de banken en hypothecaire instellingen een vereiste. Kortom, een geruststellend idee om de door u gewenste werkzaamheden te laten uitvoeren. Door de flexibiliteit van de makelaardij is er in overleg veel mogelijk. Ook deel werkzaamheden zijn uiteraard mogelijk.

Ook begeleiden wij u in de keus voor de juiste verkopend makelaar als u uw woning wilt verkopen.

Ook kunt u vaak duizenden euro's besparen op de aankoop van uw woning door een goed en deskundig advies voordat u uw droomhuis gekocht heeft. Zijn er nog addertjes onder het gras? Wijzoeken dat voor u uit! 

 Dit alles tegen een zeer scherp tarief! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas de Boer of een mailtje sturen. Graag tot ziens.

 

 

 


  

 

 

www.jaap.nl